Konkreettisia ratkaisuja ilmastonmuutoksen torjumiseksi

Me tarjoamme innovatiivisia uusiutuvan energian ratkaisuja

Autamme asiakasyrityksiämme tuottamaan, varastoimaan ja uudelleen käyttämään uusiutuvaa energiaa. Tehokas Power-to-Methane- ratkaisumme on erinomainen tapa tuottaa synteettistä polttoainetta Meille CO2-päästöt ja muut hukkaa tuottavat sivuvirrat ovat arvokkaita raaka-aineita.

Teknologia

Konkreettisia ratkaisuja ilmastonmuutoksen torjumiseksi. Biopohjaisten teknologioidemme tukemana asiakkaamme vooivat varastoida uusiutuvaa energiaa ja korvata fossiilisia polttoaineita. Ratkaisujen avulla yhteiskunta siirtyy pala kerrallaan kohti hiilineutraalia tulevaisuutta ja energiaomavaraisuutta.

Ratkaisut

Hyödytkö sinä ja yrityksesi ratkaisuistamme? Palvelemme asiakkaita useilla eri toimialoilla kuten esimerkiksi: raskaan teollisuuden ja rakennusalan toimijoita, uusiutuvan sähkön tuottajia, biokaasulaitoksia ja jätehuoltoyhtiöitä sekä raskaan liikenteen ja meriliikenteen toimijoita.

Meistä

Tarinamme alkaa sieltä, missä mikrobit ovat tuottaneet metaania miljoonien vuosien ajan: suolta. Q Power on innovatiivinen ja konkreettisia ratkaisuja tuottava yritys, joka taistelee ilmastonmuutosta vastaan.

Ota yhteyttä

Olethan yhteydessä, mikäli haluat kuulla lisää toiminnastamme.