Ota yhteyttä

Töihin Q Powerille

Haluaisitko liittyä sitoutuneeseen joukkoomme rakentamaan kestävää ja päästötöntä energiajärjestelmää? Voit lähettää avoimen työhakemuksen ja CV:n osoitteeseen contact (a) qpower.fi. Käymme aina mieluusti keskusteluja huippuosaajien kanssa, ja vastaamme kaikkiin saamiimme hakemuksiin. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä tiimiimme.

Voit myös katsoa, löytyykö meiltä kiinnostavia avoimia työpaikkoja. Katso avoimet paikat täältä.

Tiimi

Tavoitat tiimimme sähköpostitse osoitteista etunimi.sukunimi (a) qpower.fi.

Eero on Q Powerin toimitusjohtaja. Hänellä on 25 vuoden kokemus teollisten palvelujen johtamisesta energia- ja metsäteollisuuden aloilla.

Eero nauttii vapaa-ajan viettämisestä kolmen sukupolven kesken perheensä kanssa. Tärkeä perheenjäsen on myös labradorinnoutaja, joka pitää Eeron ja vaimonsa liikkeessä. Eero nauttii myös golfista sekä veneilystä.

Puhelin: +358 44 425 2260
Sähköposti: etu.suku@qpower.fi

Sami on Q Powerin myyntijohtaja. Sami on kouluttautunut kauppatieteiden alalla, ja on tehnyt aiemman työuransakin myynnin ja markkinoinnin asiantuntija- ja johtotehtävissä. Samilla on kokemusta niin kotimaisesta kuin kansainvälisestäkin volyymi- ja projektimyynnistä, ja hän on työurallaan hoitanut hyvin monenlaisia asiakkuuksia. 

Sami on pienestä pitäen viettänyt paljon aikaa saaristossa ja merellä. Toisaalta perheen maatila Somerolla on sopivaa vastapainoa toimistotyölle. Sami sai vastikään perheen Turun-kotiin valmiiksi kasvihuoneen, ja aikomuksena on aloittaa pienimuotoinen lähiruuan tuotanto. Liikunta ja kuntoilu ovat yhtä lailla lähellä Samin sydäntä.

Puhelin: +358 40 588 2728
Sähköposti: etu.suku@qpower.fi

Paula on Q Powerin viestintä ja yhteiskuntasuhdejohtaja. Paulan tausta on markkinoinnissa, viestinnässä ja asiakaslähtöisessä liiketoiminnan kehittämisessä, joten ei ole mikään yllätys, että hänen sydämensä sykkii ihmisille ja asiakasarvon tuottamiselle. Työssään Paula pyrkii tuomaan Q Powerin huipputeknologian hyödyt ja Q Powerilaisten korkean luokan ammattitaidon. Q Powerilla on merkityksellinen missio ilmastonmuutoksen torjumiseksi. Paulan motto onkin ”viestintä on tekoja” ja tekoja Q Powerilta löytyy.

Vapaa-ajallaan Paula on harrastaa improvisaatioteatteria, akryylimaalausta ja kaikenlaisen taiteen tekemistä fiiliksen mukaan. Lisäksi hänet voi löytää salibandykentän tai jääkiekkokentän laidalta toimitsijatehtävistä, sillä lasten harrastukset innostavat myös vanhemmat mukaan.

Sähköposti: etunimi.sukunimi(a)qpower.fi

Puhelin: +358 40 757 7177

Anni vastaa Q Powerin johtoryhmässä tuotekehityksestä. Annilla on noin 20 vuoden kokemus tutkijana Luonnonvarakeskuksessa. Luke-aikanaan Anni työskenteli tiiviisti Q Powerin prosessien ja teknologian kehittämisen parissa.

Anni on suorittanut tohtorintutkinnon, ja hänen väitöskirjansa koski lietteen sisältämien ravinteiden fraktiointia.

Anni syntyi yrittäjäperheeseen, ja hän on kasvanut tekemisen ja kehittämisen kulttuuriin. Vapaa-ajalla Anni nauttii luonnossa liikkumisesta yhdessä perheensä kanssa. Sopivan hetken tullen Anni nauttii myös pianonsoitosta.

Puhelin: +358 50 320 6286
Sähköposti: etu.suku@qpower.fi

Marko on Q Powerin tekninen johtaja. Markon tausta on akateemisessa maailmassa, erityisesti Luonnonvarakeskuksessa. Marko on Q Poweria edeltävänä aikana pitkälti suunnitellut ja rakentanut nykyisten ratkaisujemme kehityskaaren alkuvaiheen koelaitteet, automaatiot ja muut prosesseihin liittyvät teknologiat.

Vapaa-ajallaan Marko viettää aikaa perheensä kanssa. Muu suku ja ystävät ovat myös Markolle hyvin tärkeitä. Marko rentoutuu vanhoja rakennuksia kunnostaen, vanhojen autojen ja koneiden kanssa puuhastellen, maa- ja metsätaloustöissä sekä luonnossa liikkuen. Markoa innostaa ajatus uusien kestävien energiateknologioiden todellisesta läpimurrosta, ja hän on ilolla seurannut yleisen ilmapiirin muuttumista myönteisemmäksi uusia energiaratkaisuja kohtaan.

Puhelin +358 50 357 5363
Sähköposti: etunimi.sukunimi(a)qpower.fi

Petri vastaa Q Powerin hankinnoista. Hänen taustansa on logistiikka- ja merenkulkualalla, ja viimeisen vuosikymmennen ajan hän on ollut mukana kansainvälisessä uusiutuvan energian liiketoiminnassa sekä projekteissa. Vapaa-aikaansa Petri viettää saaristossa filosofisesta kirjallisuusdesta ja ulkoilusta nautiskellen.

Phone: +358 40 163 4204
Sähköposti: etunimi.sukunimi(a)qpower.fi

Sara toimii Teknisenä Ratkaisumyyjänä Q Powerilla. Hänen tehtävänsä koostuvat sekä teknisistä että kaupallisista asioista, jonka ansiosta hän saa tehdä tiivistä yhteistyötä sekä asiakasrajapinnassa että kollegojen kanssa sisäisesti. Hänellä on kemiantekniikan DI:n tutkinto ja hän on määrätietoisesti halunnut edistää vihreää siirtymää sekä kestävää kehitystä. Q Powerin huipputeknologialla hänellä on nyt mahdollisuus auttaa asiakkaitamme saavuttamaan omat hiilineutraliustavoitteensa.

Vapaa-aikanaan Sara viihtyy perheensä ja ystäviensä kanssa joko kotona tai mökillä saariston rannoilla. Tämän lisäksi hän nauttii liikunnasta ja lähteekin usein joko tanssimaan, purjehtimaan, hiihtämään, ratsastamaan tai treenaamaan CrossFittiä tai padelia. Jos hänellä riittäisi aika, hän tekisi enemmän käsitöitä ja tee-se-itse projekteja.

Sähköposti: etunimi.sukunimi(a)qpower.fi

Puhelin: +358 44 314 1942

Risto on keskeinen avainhenkilömme biologisten prosessien ja tuotekehityksen alueilla. Ristolla on lähes 40 vuoden työkokemus Maatalouden tutkimuskeskuksesta ja myöhemmin sen seuraajaorganisaatiosta Luonnonvarakeskuksesta. Vuosien aikana Risto on toiminut lukuisissa erilaisissa tutkimus- ja muissa hankkeissa.

Vapaa-aikaansa Risto viettää ennen muuta kotimaatilan arkisissa askareissa. Risto nauttii yhteisen ajan viettämisestä lastenlasten, vaimonsa sekä lukuisten lemmikkiensä kanssa. Risto harrastaa valokuvausta, mm. teatterikuvausta, ja hänen haaveenaan on saada käyttöön vanha palkkikamera.

Peterin toimenkuvaan Q Powerilla kuuluu monipuolisesti suunnittelutöitä: erityisesti mekaniikkasuunnittelua, laitossuunnittelua ja sähkösuunnittelua. Peter on koulutukseltaan sähköinsinööri, ja on aiemmin työurallaan tehnyt ennen muuta mekaniikkasuunnitteluun liittyviä töitä.

Päivätöiden lisäksi ehtiväinen Peter on sivutoiminen maanviljelijä ja tekee myös metsänhoidollisia töitä. Peter on aktiivinen metsästäjä, ja nauttii monipuolisesta liikunnasta. Tällä hetkellä Peterin tärkein harrastus on Tae kwon do, jonka lisäksi hän pitää lenkkeilystä, golfista ja laskettelusta.

Tuomo toimii Q Powerilla projektipäällikkönä Hän vastaa osaltaan siitä, että asiakasprojektit toteutetaan laadukkaasti ja aikataulussaan. Tuomolla on useiden vuosien kokemus prosessisuunnittelijan tehtävistä eri teollisuuslaitosprojekteissa. Lisäksi hän on toiminut mm. ympäristö- ja bioenergia-alojen konsulttitehtävissä. Q Powerilla Tuomo on innoissaan mahdollisuudesta edistää uusien kestävien energiateknologian ratkaisujen hyödyntämistä, kasvua ja kehitystä.

Vapaa-ajallaan Tuomo on innokas paritanssiharrastaja. Harrastus on yhteinen hänen puolisonsa kanssa. Puolison, ystävien ja sukulaisten kanssa Tuomo haluaa muutenkin viettää aikaansa. Lisäksi hän käyttää vapaa-aikaansa mm. talon remonttitöiden ja ulkoilun parissa. Rentoutuakseen Tuomo katsoo usein elokuvia tai sarjoja.

Sähköposti: etu.suku@qpower.fi

Eero on Q Powerin toimitusjohtaja. Hänellä on 25 vuoden kokemus teollisten palvelujen johtamisesta energia- ja metsäteollisuuden aloilla.

Eero nauttii vapaa-ajan viettämisestä kolmen sukupolven kesken perheensä kanssa. Tärkeä perheenjäsen on myös labradorinnoutaja, joka pitää Eeron ja vaimonsa liikkeessä. Eero nauttii myös golfista sekä veneilystä.

Puhelin: +358 44 425 2260
Sähköposti: etu.suku@qpower.fi

Perustajat ja hallitus

Ilkka Herlin
Perustaja, hallituksen puheenjohtaja

Saara Kankaanrinta
Founder, Perustaja, hallituksen jäsen

Tomi Mäkipelto
Hallituksen jäsen

Eljas Jokinen
Hallituksen jäsen