Ota yhteyttä

Töihin Q Powerille

Haluaisitko liittyä sitoutuneeseen joukkoomme rakentamaan kestävää ja päästötöntä energiajärjestelmää? Voit lähettää avoimen työhakemuksen ja CV:n osoitteeseen contact (a) qpower.fi. Käymme aina mieluusti keskusteluja huippuosaajien kanssa, ja vastaamme kaikkiin saamiimme hakemuksiin. Voit myös ottaa suoraan yhteyttä tiimiimme.

Tiimi

Tavoitat tiimimme sähköpostitse osoitteista etunimi.sukunimi (a) qpower.fi.

Eeron tehtäviin toimitusjohtajana kuuluu yrityksemme ja henkilöstömme johtaminen: arvojemme mukaisen toiminnan varmistaminen, hyvän hengen ja ilmapiirin edellytysten luominen ja ennen kaikkea asiakasarvon sekä parhaan asiakaskokemuksen varmistaminen.

Ennen Q Powerille tuloaan Eero on toiminut noin 25 vuotta energia-alan ja metsäteollisuuden palveluyhtiön johtotehtävissä.

Vapaa-aikaansa Eero viettää mielellään perheen parissa. Suurperheessä kolme sukupolvea ovat kiinteästi tekemisissä toistensa kanssa, mistä Eero on hyvin tyytyväinen, vaikkei hänellä omia lapsia olekaan. Perheeseen kuuluu myös labradorinnoutaja, joka pitää Eeron ja hänen vaimoinsa vapaa-aikana liikkeellä. Eero nauttii myös golfin pelaamisesta, vaikka se viime vuosina onkin jäänyt harmillisen vähälle huomiolle.

+358 44 425 2260

Perustajat ja hallitus

Ilkka Herlin
Perustaja, hallituksen puheenjohtaja

Saara Kankaanrinta
Founder, Perustaja, hallituksen jäsen

Pekka Heikkinen
Hallituksen jäsen

Eljas Jokinen
Hallituksen jäsen