Varoitus työpaikkahuijauksia Q Powerin nimissä

Olemme saaneet tietoomme, että Q Powerin nimissä on tehty valheellisia työpaikkailmoituksia tietojen kalastelutarkoituksessa. Huijarit ovat esiintyneet rekrytoijina ja käyttäneet Q Powerin logoja materiaaleissaan, sekä tarjonneet valheellisesti työpaikkoja Q Powerin nimissä ja näin käyttäneet hyväksi työnhakijoiden luottamusta meihin. Olemme erittäin harmissamme tästä sekä ryhtyneet tarvittaviin toimenpiteisiin ja tehneet rikosilmoituksen.

Seuraavien ohjeiden myötä voit varmistaa, että Q Powerilla on oikeasti avoin työpaikka tarjolla ja voit laittaa hakemuksesi meille turvallisin mielin.

  • Julkaisemme Q Powerin avoimet työpaikat aina virallisilla verkkosivuillamme. Myös silloin, kun käytämme kumppaneita. Avoimet työpaikkamme löydät: https://qpower.fi/fi/avoimet-tyopaikat/
  • Yllä mainitulla sivustolla ja työpaikkailmoituksella on rekrytointiin liittyvät yhteystiedot ja hakuohjeet.
  • Jos saat meiltä sähköpostia, tulee se Q Powerin verkkotunnukselta qpower.fi. Jos saat sähköpostin Q Powerin nimellä joltain muulla  verkkotunnuksella, käsittele sitä varoen ja tee ilmoitus huijauksesta.
  • Me haastattelemme rekrytointivaiheessa kandidaatteja.
  • Ennen kuin tarjoamme työtä, meistä on mukava tavata kasvokkain, jotta pääset tapaamaan tulevat työkaverisi.


Jos uskot, että sinua on huijattu, suosittelemme ottamaan yhteyttä paikallisiin viranomaisiin ja ilmoittamaan huijauksesta.

Eero Paunonen, toimitusjohtaja
Q Power

Kategoriat: