Q Power on käynnistänyt yhteistyön JP Energiesystemenin Hollannissa

Olemme erittäin iloisia voidessamme ilmoittaa uudesta kumppanuudestamme Alankomaissa.  JP Energiesystemenin kanssa tarjoaa Hollannissa neuvontaa ja konsultointia energian varastointi- ja toimitusjärjestelmien osalta. Kumppanuuden tavoitteena on vahvistaa Q Powerin läsnäoloa ja palvelua Hollannin markkinoilla. Hollannissa on merkittävää potentiaalia e-polttoaineille, erityisesti sellaisilla sektoreilla kuin meriliikenne ja teollisuus.

Alankomaissa on hyvät mahdollisuudet sähköisten polttoaineiden tuotannolle ja jakelulle, sillä siellä edistetään vahvasti vety- ja hiilidioksidin jakeluverkkojen kehittämistä. Yhteistyössä JP Energiesystemenin kanssa voimme hyödyntää asiantuntemuksemme näiden alojen eteenpäin viemisessä. Tarjoamme räätälöityjä ratkaisuja alueen asiakkaiden erityistarpeisiin ja näin edistämme siirtymistä kohti kestävää energiajärjestelmää. Paikallinen kumppanimme tukee meitä tavoitteissamme. 

Paikalliset mahdollisuudet tunnistavan edustajan myötä voimme tarjota parempaa ja kohdennetumpaa palvelua alueen asiakkaille. Tämä nopeuttaa projektien toteutusta ja tehostaa viestintää asiakkaiden suuntaan. Näin voimme myös tarjota tehokkaammin asiantuntijuuttamme asiakkaillemme, mikä lopulta johtaa parempaan asiakastyytyväisyyteen.

Meillä on ollut JP Energiesystemenin kanssa yhteistyötä jo kaksi vuotta. Olemme iloisia, että voimme virallistaa sen nyt. JP Energisystems on hyvämaineinen ja kokenut yritys, jolla on syvällinen asiantuntemus energiavarastoista, järjestelmistä ja e-polttoaineiden tuotantomahdollisuuksista Alankomaissa,” sanoo Sami Lakio, Q Powerin myyntijohtaja. ”Heidän avullaan voimme palvella asiakkaitamme paremmin Hollannissa.”

Me JP Energiesystemenillä olemme innoissamme voidessamme tehdä yhteistyötä Q Powerin kanssa, sillä jaamme yhteisen sitoutumisen kestäviin energiaratkaisuihin.” kommentoi JP Energiesystemenin toimitusjohtaja, Jan Pereboom, Uskomme, että tämä kumppanuus antaa meille mahdollisuuden tarjota hollantilaisille asiakkaillemme parhaat mahdolliset ratkaisut juuri heidän tarpeisiinsa.”

Kokonaisuudessaan Q Powerin ja JP Energiesystemenin välinen kumppanuus antaa Q Powerille mahdollisuuden tarjota innovatiivisia ratkaisujaan laajemmalle asiakaskunnalle. Kumppanuudella odotetaan olevan merkittävä rooli e-polttoaineiden tuotannon ja jakelun mahdollisuuksien tunnistamisessa ja etsimisessä Hollannissa, joka on lupaava markkina kestäville energiaratkaisuille.

Lisätietoja

Q Power Oy
Sami Lakio, myyntijohtaja
Sami.lakioi@qpower.fi
+358 40 588 2728

JP Energisystemen
Jan Pereboom, toimitusjohtaja
info@jp-energiesystemen.nl
+31 (0)6 205 83 084

 

Kategoriat: