Projektikuulumisia kentältä – P2X Solutionsille Harjavaltaan toimitettavien bioreaktorien valmistus etenee

Unwrapping Q Powers bioreactors, which arrived to production facility.

Tervehdys kaikille, jotka seuraavat projektiamme ja tukevat kestävän energian edistämistä. Tässä toisessa projektiin liittyvässä blogikirjoituksessa tarjoan tuoreimmat päivitykset biologisen metanointilaitoksemme toimittamisesta P2X Solutionsin Harjavallan vihreän vedyn tuotantolaitokselle.

Alkuun on hyvä todeta, että projektimme etenee suunnitellun aikataulun mukaisesti. Omistautunut tiimimme työskentelee ahkerasti varmistaakseen, että kaikki sujuu suunnitellusti. Olemme vastaanottaneet reaktorimoduuleita tuotantolaitokseemme viimeistelyä varten. Tällä hetkellä valmistamme reaktorien sisustoja eli mikrobiemme koteja lisäksi viimeistelemme asennustyöt. On hienoa nähdä, miten kaikki konkreettisesti rakentuu.

Our customer P2X Solutios visited our production facility

Nämä kuvat on otettu tuotantotiloistamme, kun reaktorimoduulit saapuivat ja P2X Solutionsin tehdasvierailulta. Kuten aiemmassa kirjoituksessani mainitsin, olemme erittäin tarkkoja moduulirakenteiden laadusta, samalla omistautumisella valmistamme ja viimeistelemme itse reaktorimme. Meillä on tiukka laadunvalvonta myös omaa tekemistämme kohtaan.

Kuten sanottu, meillä työskennellään tämän projektin tiimoilta tiukasti reaktorien valmistamisen parissa, sillä pian koittaa aika kuljettaa ne Harjavaltaan. . Tämä tarkoittaa, että tammikuun alku merkitsee sekä uuden vuoden alkua että asennustöiden alkua varsinaisella tuotantopaikalla. En osaa vielä edes kuvitella, miltä silloin tuntuu. Askel on merkittävä sekä meillä että P2X Solutionsille, sillä tämä on Suomen ensimmäinen teollisen mittakaavan vedyn tuotantolaitos ja metanointilaitoksenkin kapasiteetti on maailman mittakaavassa merkittävä.

Q Power on mikrobiologisen metanoinnin pioneeri ja tämän teollisuuskokoluokan metanointilaitoksen toimittaminen osoittaa myös, että mikrobiologista metanointijärjestelmää voidaan käyttää suuren teholuokan tuotantoon. Me tietysti olemme varmoja, että prosessi toimii, mutta on aina hyvä olla konkreettinen esimerkki. Olemme arvioineet teknologiamme olevan tällä hetkellä NASA:n kehittämän Teknologian Valmiustason (TRL) tasolla 8, ja metanointilaitoksen toimittaminen P2X Solutionsin Harjavaltaan vie meidät tasolle 9. Tämä on hyvä uutinen koko toimialalle sekä metanoinnille että vetytaloudelle.

Bioreaktoreiden valmistaminen on myös tarkoittanut, että tiimissämme on nyt paljon uusia Q Powerilaisia. Valmistuksessa on muutamia avoimia paikkoja, joten jos olet kiinnostunut työskentelemään tulevaisuuden teknologian parissa, kumppanimme Barona auttaa meitä rekrytointiprosessissa. Voit lukea työpaikkailmoituksen täältä.

Kun elämme tätä kiireistä mutta jännittävää syksyä valmistautuen kuljetukseen ja laitosasennukseen, lupaamme pitää huolta laadusta ja pysyä omistautuneena tavoitteellemme tehdä konkreettisia ratkaisuja ilmastonmuutoksen torjumiseksi. . Jokainen askel vie meitä lähemmäksi tavoitettamme vihreämmästä ja kestävämmästä tulevaisuudesta.

Pysykää kuulolla, lisätietoja tulee projektin edetessä.

-Tuomo

Tuomo Kautto is Q Powers project manager in the Finlands first industrial scale methanation plant delivery.

Blogin on kirjoittanut Tuomo Kautto

Q Powerin projektipäällikkö. Hän vastaa asiakasprojektien onnistuneesta toteutuksesta ja keskittyy laadukkaaseen ja oikea-aikaiseen toimitukseen. Tuomolla on pitkä kokemus prosessisuunnittelusta sekä tausta ympäristöteknologiasta ja bioenergiasta. Hän on omistautunut edistämään kestävää energiantuotantoa.

Kategoriat: