Meille rekrytoidaan: Avoinna neljä paikkaa teollisuuden ja tuotannon osaajille (mekaanikko/asentaja/tuotannon tekninen osaaja/operaattori)

Haluaisitko liittyä sitoutuneeseen joukkoomme rakentamaan kestävää ja päästötöntä energiajärjestelmää? Tule mukaan tekemään töitä merkittävien teknologisten ratkaisujemme parissa, osaavien ammattilaisten joukossa.

Etsimme joukkoomme neljää valmistuksen, kokoonpanon ja asennuksen sekä tuotannon ja ylläpidon teknisiä osaajaa monipuolisiin työtehtäviin Kaarinaan.

Q Power tekninen osaaja

Tehtävässä vastaat Q Powerin tuotannon operoinnista, tuotantotyöstä sekä tuotannon huolto- ja kunnossapitotehtävistä. Osallistut myös tuotantolinjaston rakentamiseen ja käyttöönottoon.

Olet etsimämme henkilö, kun olet tarkka ja täsmällinen, sinulla on kykyä tarttua toimeen sekä löytää ratkaisuja myös mahdollisissa ongelmatilanteissa. Hyvän pohjan tähän antaa tekninen koulutus esimerkiksi kone- tai sähköautomaatiopuolelta ja riittävä työkokemus. Me emme jätä sinua yksin vaan työssäsi sinua tukee Q Powerin osaava tiimi.

Työ vaatii huolellista työotetta sekä työohjeiden noudattamista Työhön perehdytyksen ja työturvallisuuden vuoksi on hyvä, että sinulla on riittävä kielitaito.

Hyvän pohjan tehtävässä onnistumiselle sinulle antaa, kun sinulla on:

  • Kokemusta tuotantotyöstä, tuotantolinjaston käyttöönotosta sekä tuotannon kunnossapidosta.
  • Teknisen alan koulutus esimerkiksi kone/sähköautomaatiopuolen tausta tai muu vastaava.
  • Huolellisuutta, suunnitelmallisuutta ja tarkkuutta.
  • Riittävä suomen tai englannin kielen taito, jotta pystymme varmistamaan turvallisen työympäristön ja perehdytyksen.
  • Vähintään kohtalainen fyysinen kunto. Työ on osin fyysistä ja voi sisältää mm. nostamista.
  • Ahkera asenne, oma-aloitteisuutta ja halua kehittää osaamistasi.

Työt tehdään pääasiassa 1-vuorotyönä, mutta toivomme valmiutta työskennellä tarvittaessa myös 2-vuorotyössä.

Q Power työpaikkana
Meillä Q Powerilla töitä tehdään hyvällä fiiliksellä työkaveria tukien. Meille työturvallisuus ja työssä viihtyminen ovat tärkeitä asioita ja siksi rakennamme kasvuvaiheessa olevasta Q Powerista yhtiötä, jossa ihmiset viihtyvät ja voivat hyvin.

Yhtiön juuret ja arvot ponnistavat syvältä Paraisten Qvidjan kartanon maaperästä, muistuttaen meitä pitämään huomiomme luonnon hyvinvoinnissa, konkreettisissa ratkaisuissa ja asiakasarvon tuottamisessa. Liity joukkoomme tekemään huipputeknologiaa ja konkreettisia tekoja ilmastonmuutoksen torjumiseksi!

Jos kiinnostuit tehtävästä, lähetä hakemuksesi sähköpostilla osoitteeseen contact@qpower.fi 26.5 mennessä. Aloitamme hakemusten käsittelyn ja haastattelut jo hakuaikana.

Kategoriat: