Lämpöä, valoa ja kestävää tulevaisuutta – joulutunnelmia Q Powerilta

BSAG-Christmas-Gift

Hyvät asiakkaat, yhteistyökumppanit ja työntekijät,

Tämä aika vuodesta on aina erityinen, kun voimme pysähtyä hetkeksi ja katsella taaksepäin kulunutta vuotta 2023. Vuosi on ollut Q Powerille työntäyteinen ja innostava, olemme erittäin ylpeitä merkittävistä askeleista, joita olemme tänä vuonna ottaneet.

Olemme jo usean vuoden ajan tehneet käytännön toimia kehittääksemme tehokkaan teknologian ilmastonmuutoksen torjumiseksi. Tänä vuonna tuo työ näkyy konkreettisesti, sillä olemme aloittaneet reaktoreiden valmistamisen ja saamme jouluun mennessä pakettiin Suomen ensimmäiseen synteettisen metaanin tuotantolaitokseen tarvittavat reaktorimoduulit. Vaikka tämä on yksittäisenä asiana meille valtava, on tämä myös konkreettinen askel kohti kestävämpää tulevaisuutta.

Tämän saavutuksen takana on sitoutunut tiimimme, joka tekee päivittäin tinkimätöntä työtä. On ollut ilo nähdä, miten jokainen teistä on antanut parhaansa ja omistanut itsensä hankkeillemme. Kiitos intohimonne, omistautumisenne ja tinkimättömän päättäväisyytenne. Yhdessä olemme osoittaneet, että voimme olla osa ratkaisua ilmastonmuutoksen haasteisiin.

Onnistumisen meille mahdollistaa myös asiakkaamme ja yhteistyökumppanimme ja haluankin kiittää teitä lämpimästi. Teidän tukenne ja luottamuksenne ovat olleet korvaamattomia. Yhdessä muodostamme vahvan verkoston, jolla on yhteinen tavoite siitä, että vuosi vuodelta teemme asioita kestävämmin.

Joulun aika on myös antamisen aikaa, ja tässäkin asiassa toimimme arvojemme mukaisesti Tänä vuonna lahjoitamme Baltic Sea Action Groupille lahjan, joka menee pintaa syvemmälle. Tämä on meidän tukemme Itä-Meren suojelemiseksi ja kunnostamiseksi.

Kiitos vielä kerran kaikille teille, jotka olette olleet mukana tässä matkassa. Toivotamme teille kaikille iloista joulua ja menestyksekästä uutta vuotta. Odotamme innolla yhteisiä saavutuksia ja uusia mahdollisuuksia vuonna 2024.

Lämpimin terveisin

Eero Paunonen, toimitusjohtaja

Kategoriat: