Q Powerin johtoryhmä vahvistunut kahdella uudella jäsenellä

Q Power Oy:n johtoryhmässä on helmi-maaliskuussa aloittanut kaksi uutta jäsentä. Helmikuussa myyntijohtajan tehtävään tarttui Sami Lakio, ja maaliskuussa viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtajana aloitti Heikki Koponen.

Sami Lakio (vas.) ja Heikki Koponen Q Powerin tuotekehitysyksikössä Qvidjassa.

Sami Lakiolla on pitkä kokemus erilaisista B2B-myynnin tehtävistä kotimaassa ja kansainvälisesti. Viimeisimmissä tehtävissään hän toimi Schneider Electricin Secure Power -yksikön Suomen ja Baltian liiketoimintajohtajana sekä vastasi myynnin ja liiketoiminnan kehittämisestä.

Q Powerilla Lakion tehtäviin kuuluu mm. ratkaisujen kaupallistaminen ja myynti sekä uusien asiakassuhteiden avaaminen ja johtaminen. ”Tyytyväinen asiakas on liiketoiminnan perusta ja toisaalta konkreettinen tekeminen ympäristölle kestävien ratkaisujen edistämisessä on aina ollut minulle tärkeää. Tässä tehtävässä yhdistyvät molemmat puolet mainiosti” Lakio kommentoi tuoretta tehtäväänsä.

Heikki Koponen on toiminut viime vuodet koulutusalan vaikuttamistehtävissä. Viimeisimmässä tehtävässään Koponen toimi suomalaisten tekniikan yliopistojen FITech-konsortion operatiivisena johtajana ja projektipäällikkönä vastuullaan yli 20 miljoonan euron hankekokonaisuus. Koposella on myös vankkaa kokemusta vaikuttajaviestinnästä toimittuaan Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) puheenjohtajana, ja hän on vuosien ajan perehtynyt syvällisesti ilmastonmuutoksen ja energiateknologioiden alueisiin.

Koposen tehtäväkenttään kuuluvat yhtiön ulkoisen ja sisäisen viestinnän asiat sekä yhteiskuntasuhteet. Koponen punnitsee uutta tehtäväänsä: ”Liityn innostuneena Q Powerin osaavaan tiimiin rakentamaan kestävää liiketoimintaa. Tehtäväkenttäni on erittäin monipuolinen ja haastava, ja pääsen hyödyntämään täysimääräisesti sekä vaikuttajaviestinnän osaamistani että intohimoista suhdettani käynnissä olevan ympäristökriisin lieventämiseen.”

Q Powerin johtoryhmän nykyinen kokoonpano mahdollistaa yrityksen ripeän ja tuloksekkaan kasvun ja kehittymisen. ”Toivotan sekä Samin että Heikin erittäin lämpimästi tervetulleeksi Q Poweriin vahvistamaan organisaatiotamme omalla korkeatasoisella osaamisellaan. Olen todella tyytyväinen, että Samin ja Heikin kaltaiset ammattilaiset haluavat liittyä joukkoomme vauhdittamaan kasvuamme ja tuottamaan asiakkaillemme konkreettisia ratkaisuja ilmastonmuutoksen torjuntaan”, iloitsee toimitusjohtaja Eero Paunonen.

Johtoryhmän kokoonpano täydennysten jälkeen on seuraava:

Eero Paunonen, toimitusjohtaja
Anni Alitalo, tuotekehitys
Marko Niskanen, teknologia
Sami Lakio, myynti
Heikki Koponen, viestintä ja yhteiskuntasuhteet

Lisätietoja:
Heikki Koponen, viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtaja
+358 50 517 2674, heikki.koponen@qpower.fi

Kategoriat: