Q Powerille on myönnetty Menestyjät-Sertifikaatti!

Olemme erittäin ilahtuneita ilmoittaessamme, että Q Powerille on myönnetty Menestyjä-sertifikaatti. Sertifikaatti myönnetään vain pienelle joukolle suomalaisista yrityksistä ja se on takuu laadusta sekä luotettavuudesta. Olemme erittäin ylpeitä, että me olemme päässeet mukaan tälle listalle.

Sertifikaatti perustuu kuuden osa-alueen analyysiin, jossa tunnistettiin sekä riskejä että erottauduttiin erinomaisesti toimivana yrityksenä. Kattava arviointi osoittaa myös, että olemme kasvun ja menestyvän liiketoiminnan tiellä.

Tämä sertifikaatti on osoitus siitä, että olemme menestyneet sekä toimialallamme että sijoittuneet Suomen parhaiden yritysten joukkoon keskeisten lukuvertailujen perusteella. Meille tämä on ennen kaikkea tunnustus sitoutumisestamme ensiluokkaisten tuotteiden ja palveluiden tarjoamiseen asiakkaillemme.

Menestyjät merkin lisäksi meille on myönnetty vuoden 2023 Kasvuyritys-sertifikaatti, joka myönnetään yrityksille, jotka ovat kasvattaneet liikevaihtoaan merkittävästi viimeisten kolmen vuoden aikana. Tämä tunnustus on osoitus sitoutumisestamme kasvuun ja kovasta työstä, jota teemme sen eteen. Lisäksi se osoittaa, että olemme oikealla tiellä tuodessamme konkreettisia ratkaisuja ilmastonmuutoksen vastaiseen taisteluun.

Nämä saavutukset ovat mahdollistaneet omistautunut henkilöstömme, uskolliset asiakkaamme ja luotettavat kumppanimme. Olemme kiitollisia jokaiselle heistä, ja lupaamme jatkaa ensiluokkaisen palvelun ja innovatiivisten ratkaisujen tarjoamista myös tulevaisuudessa!

Kategoriat: