Meille rekrytoidaan – nyt avoinna neljä mielenkiintoista tehtävää.

Toimintamme kasvaessa haemme uusia tiimikavereita tekemään kanssamme konkreettisia tekoja ilmastonmuutoksen torjumiseksi. Q Power on innovatiivisia ratkaisuja tuottava yritys, meillä on useita patentoituja teknologioita, joilla tuotetaan tehokkaasti hiilineutraaleja synteettisiä polttoaineita korvaamaan fossiilisia polttoaineita. Se tarkoittaa, että hiilidioksidi on meille raaka-aine, joka on pidettävä suljetussa kierrossa energiajärjestelmässä. Pyrkimyksenämme on rakentaa kestävää energiajärjestelmää, joka ei perustu fossiilisen energian käyttöön.

Tarinamme on alkanut sieltä, missä mikrobit ovat tuottaneet metaania miljoonien vuosien ajan: suolta. Professori, keksijä Erkki Aura kiinnostui mikrobeista luettuaan Nasan tutkimuksia aiheesta. Vuonna 2007 hän haki suolta mikrobeja ja ryhtyi tutkimaan mahdollisuuksia biometaanin hallittuun valmistamiseen niitä hyödyntäen. Tästä sai alkunsa meidän matkamme mikrobien kanssa. Lue lisää Q Powerin tarinasta.

Me mahdollistamme asiakkaillemme siirtymisen kohti fossiilivapaata ja omavaraista energiajärjestelmää kehittämällä ja toimittamalla kustannustehokkaita, korkean hyötysuhteen omaavia tuotantoteknologioita. Metanointiteknologiamme on markkinoiden tehokkain, sen hyötysuhde on 82 %. Tavoitteemme on toimittaa vuosikymmenen loppupuolella 500 MW uusiutuvien synteettisten polttoaineiden tuotantokapasiteettia vuosittain. Lue lisää asiakkaistamme uutisosiosta.

Tavoitteen saavuttaminen tarkoittaa myös sitä, että tarvitsemme lisää työkavereita Q Powerin tiimiin. Avoinna olevat paikkamme ja hakuohjeet löydät täältä

Tällä hetkellä haemme tiimiin:

Asiantuntija tekniseen ratkaisumyyntiin

Käytön ja kunnossapidon osaaja

Prosessisuunnittelu- ja käyttöönottoinsinööri

Hankintapäällikkö

Kolme syytä, miksi sinun kannattaa hakea

  1. Pääset työskentelemään kestävien ratkaisujen parissa, joilla on vaikutusta ilmastonmuutokseen.
  2. Sinulla on mahdollisuus kasvattaa ammatillista osaamistasi.
  3. Pääset työskentelemään upeiden henkilöiden kanssa innostavassa ja avoimessa ilmapiirissä.

Meillä Q Powerilla pääset työskentelemään monipuolisten ja mielenkiintoisten työtehtävien parissa innovatiivisen tiimin mukana kannustavassa työympäristössä. Tarjoamme sinulle haasteita ja vastuuta, sekä erittäin mielenkiintoisen työn tulevaisuuden ratkaisujen parissa. Ennen kaikkea saat mahdollisuuden tehdä konkreettisia ratkaisuja ilmastotyöhön.

Kategoriat: