Haemme viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtajaa!

Tietoa tehtävästä

Haemme energistä viestintä- ja yhteiskuntasuhdejohtajaa erittäin suorituskykyiseen porukkaamme.

Henkilönä olet oma-aloitteellinen ja aktiivinen, omaksut uusia asioita ja osaat kiteyttää olennaisen. Ymmärrät ilmasto- ja energiapolitiikan isot päämäärät ja hallitset yhtäaikaisesti sekä kaupallisen että markkinointinäkökulman. Operoit sujuvasti energia-alan termien ja numeroiden kanssa, ja osaat toimia erilaisten ihmisten kanssa. Viestit kirjallisesti ja suullisesti sujuvasti suomeksi ja englanniksi, muu kielitaito katsotaan eduksi.

Saat aikaan asioita ja nautit kasvuyrityksen tahdista. Tarjoamme Q Powerin tiimissä mahdollisuuden konkreettiseen ilmastotyöhön ja ainutlaatuisen uramahdollisuuden yrityksen kehittyessä ja kasvaessa.

Q Power on kehittänyt mikrobiologisen, kustannustehokkaan synteettisen metaanin ratkaisun. Teknologiallamme voidaan jalostaa hiilidioksidipäästöt raaka-aineeksi, ja menetelmää voidaan käyttää uusiutuvien polttoaineiden tuotantoon sekä uusiutuvan energian varastointiin. Q Power on Itämeri- ja ilmastotyötä tekevien Ilkka Herlinin ja Saara Kankaanrinnan perustama yhtiö.

Etätyö on mahdollista ja olemme joustavia työn tekopaikkaan liittyvien järjestelyiden kanssa. Q Powerin pääkonttori ja tuotekehitys on Paraisilla, jossa tulet viettämään hyvän osan aikaasi. Ajokortti on välttämätön.

Jos koet olevasti hakemamme henkilö, jätä CV sekä hakemuksesi 20.5.2022 mennessä osoitteessa eero.paunonen@qpower.fi. Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Eero Paunonen, p. 044 425 2260 (parhaiten tavoitettavissa 4.5 kello 09.30-11.00 ja 5.5 kello 9.30-11.00).

Tietoa Q Powerista

Q Power on innovatiivinen ja konkreettisia ratkaisuja tuottava yritys, joka torjuu ratkaisuillaan ilmastonmuutosta. Q Powerilla on useita patentoituja teknologioita, joilla tuotetaan tehokkaasti hiilineutraaleja synteettisiä polttoaineita korvaamaan fossiilisia polttoaineita. Yhtiön juuret ja arvot ponnistavat Qvidjan kartanon maaperästä, muistuttaen meitä pitämään huomiomme luonnon hyvinvoinnissa, konkreettisissa ratkaisuissa ja asiakasarvon tuottamisessa.

Tavoitteenamme on olla merkittävä uusiutuvan energian ratkaisuiden tuottaja.

Missio

Missiomme on tuottaa konkreettisia ratkaisuja ilmastonmuutoksen vastaiseen taisteluun.

CO2 on meille raaka-aine, joka on pidettävä suljetussa kierrossa energiajärjestelmässä. Pyrkimyksenämme on rakentaa energiajärjestelmää, joka perustuu suojeluun, eikä fosiilisen energian käyttöön.

Visio

Visiomme on tuottaa parhaat ratkaisut tehokkaan ja kestävän energiajärjestelmän rakentamiseen. Pyrimme kaikin keinoin kohti hiilineutraalia maailmaa. Haluamme ratkaista uusiutuvan energian varastointiongelman ja auttaa yrityksiä korvaamaan fossiiliset polttoaineet sekä vähentämään CO2-päästöjä.

Kategoriat: